Een trappenhuis schoonmaken én schoonhouden is erg belangrijk!

Denk bijvoorbeeld aan de eerste indruk die het opwekt bij nieuwe klanten die uw bedrijf bezoeken, of aan de frisse en uitnodigende uitstraling die het etaleert wanneer uw medewerkers ’s ochtends vroeg binnenlopen. Ook voor bewoners van flatgebouwen, studentenhuizen en andere complexen geeft een schoon en hygiënisch trappenhuis een fijn en veilig gevoel. Overbeek Schoonmaak kan uw trappenhuis schoonmaken; structureel volgens heldere afspraken of incidenteel wanneer u dat nodig heeft.

Trappenhuis schoonmaken in Nijmegen en omstreken

Gebruikers van trappenhallen of trappenhuizen laten gebruikerssporen na. Daarom is het fijn als deze frequent worden schoongemaakt. Het is immers een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw gebouw. Daarom raden wij u aan om het trappenhuis schoonmaken structureel op te nemen in uw onderhoudsplan. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u opstellen; het is eenvoudig te combineren met onze werkzaamheden wanneer we bijvoorbeeld een appartement schoonmaken, een huis schoonmaken of kantoren schoonmaken. We werken voor onder andere studentenhuizen, bedrijfsverzamelgebouwen en Vereniging van Eigenaren.

Zullen we ook uw trappenhuis schoonmaken?

Zullen we ook uw trappenhuis schoonmaken? Wilt u meer informatie over onze kennis en ervaring, of misschien over de organisatie achter Overbeek Schoonmaak? Geen probleem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag alles over. Samen maken we kraakheldere afspraken op basis van uw wensen: die zijn natuurlijk ons uitgangspunt. We kunnen uw trappenhuis schoonmaken in Nijmegen en in de directe omgeving hiervan.

Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u betekenen?

Of u nu zoekt naar een professionele partij die uw kantoor schoonmaakt, een glazenwasser, of naar een betrouwbare organisatie die uw woning schoonmaakt; bij Overbeek Schoonmaak vindt u wat u zoekt.

Neem contact op
Overbeek maakt schoon.