Overbeek Schoonmaak: een professioneel schoonmaakbedrijf uit Nijmegen

Overbeek Schoonmaak is een jong, fris en bovendien betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Nijmegen. In 2014 zag de naam Overbeek Schoonmaak het levenslicht, maar onze ervaring is ruimer dan dat. Die startte in 2009 om precies te zijn.

Schoonmaken op basis van wederzijds vertrouwen

Overbeek Schoonmaak is opgericht door Jaimy Overbeek. Hij leerde het vak van zijn vader en ook die had de voorliefde voor het schoonmaken niet van een vreemde. Inmiddels heeft hij zijn eigen respectabele klantenkring opgebouwd onder de naam Overbeek Schoonmaak. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Nijmegen en in de directe omgeving van Nijmegen, zoals Wijchen, Beuningen en Malden. Benieuwd naar wat zij over onze dienstverlening zeggen?

U kunt bij ons terecht voor allerhande schoonmaakdiensten zoals glasbewassing, gevelreiniging, industriële reiniging en kantoren schoonmaken. Heeft u specifieke wensen? We leveren graag maatwerk dus bespreken we met alle plezier de mogelijkheden.

We werken op basis van professionaliteit en effectiviteit. U kunt altijd op ons vertrouwen dat we de klus klaren. We zetten zelfs nét een stapje extra wanneer dat nodig is. Dat is ook wat onze werkwijze uniek maakt: geen dikke contracten met jarenlange, waterdichte clausules, maar gewoon transparante en goudeerlijke afspraken op basis van wederzijds vertrouwen.

Meer weten over Overbeek Schoonmaak?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Overbeek Schoonmaak? Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Nijmegen? We leren u graag kennen. Neem hiervoor contact met ons op. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u betekenen?

Of u nu zoekt naar een professionele partij die uw kantoor schoonmaakt, een glazenwasser, of naar een betrouwbare organisatie die uw woning schoonmaakt; bij Overbeek Schoonmaak vindt u wat u zoekt.

Neem contact op
Overbeek maakt schoon.