Interieurverzorging op basis van wederzijds vertrouwen

Zo blijft uw interieur langer mooi en genieten uw spullen van een langere levensduur. En u natuurlijk ook. Daarom noemen we het bewust interieurverzorging en niet interieurreiniging.

Interieurverzorging van vloeren tot plafonds, en alles wat hier tussen zit

Wanneer het interieur van een kantoor of van een woning niet goed wordt verzorgd, is de hygiëne vaak een aandachtspuntje. Vaak merkt u het niet eens en wordt een interieur gradueel onhygiënischer. Pas wanneer uw interieur eens grondig wordt gereinigd en verzorgd, merkt u het verschil.

Overbeek Schoonmaak realiseert alles op het gebied van interieurverzorging: van kantoren schoonmaken tot het reinigen en verzorgen van woningen. We verzorgen onder andere plafonds en wanden die naar verloop van tijd worden aangetast door bijvoorbeeld nicotine of vettigheid, maar ook de raambekleding, de sanitaire voorzieningen en alle elektronische apparaten, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

We gaan altijd uiterst grondig te werk en de interieurverzorging is uiteraard volledig op basis van wederzijds vertrouwen. Dit zijn dan ook de twee speerpunten van onze organisatie.

Meer weten over interieurverzorging door Overbeek Schoonmaak?

Wilt u meer informatie over interieurverzorging? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Overbeek Schoonmaak, het is geheel vrijblijvend en we leren u graag kennen zodat we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze, kennis en ervaring.

Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u betekenen?

Of u nu zoekt naar een professionele partij die uw kantoor schoonmaakt, een glazenwasser, of naar een betrouwbare organisatie die uw woning schoonmaakt; bij Overbeek Schoonmaak vindt u wat u zoekt.

Neem contact op
Overbeek maakt schoon.